Lidt mere om…

Afjord.dk er min private weblog om min lille nyttehave i det nordlige Aarhus. Her deler jeg erfaringer, planer og tanker om nyttehavedrift. Dels for at dele, og dels for at åbne for input fra forbirejsende.

Haven er pt på 100 kvadratmeter, og den blev startet op fra praktisk talt bar mark i efteråret 2013.

For mig er drivkraften i det hele, at jer er optaget af bæredygtighed og selvforsyning. Jeg bliver jo aldrig selvforsynende med 100 kvadratmeter, men jeg kan lære uhyggeligt meget ved at prøve mig frem med forskellige teknikker og afgrøder, og jeg forventer at komme langt i forhold til en højere grad af selvforsyning med i hvert fald et udvalg af basale grøntsagsfødevarer.

Jeg er en familiefar i slutningen af 40’erne, og jeg har boet i Aarhus siden slutningen af 80’erne. Jeg arbejder som selvstændig IT-konsulent, og jeg er aktiv i Praktisk Økologis Mere Liv i Haven-netværk i Aarhus.